home | contact

Kinderopvang

kinop

KINOP Kinderopvang verzorgen alle vormen van kinderopvang bij in Hatert! Voor algemene informatie of vragen kunt u tijdens werkdagen terecht bij de klantenservice van het hoofdkantoor tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer (024)- 378 93 48 of op de site. 

KINOP Kasteel is een kinderdagverblijf in huiselijke sfeer. Wij zijn kleinschalig, geborgen, speels en volledig gericht op het kind als individu. Wij zijn uniek met onze vele speelkamers, grote binnentuin en moestuin.

KINOP Kasteel kinderdagverblijf
Adres: Zijpendaalstraat 7       6535PS  Nijmegen.

Er zijn drie leeftijdscategorie├źn. De babygroep, de dreumesgroep en twee peutergroepen van 2 tot 4 jaar. De opvang is gericht op kinderen in de leeftijd van 0 jaar tot de eerste dag dat het kind naar de basisschool gaat.

KINOP Paradijs peutergroepen en BSO
Adres: Zijpendaalstraat 1a     6535 PS Nijmegen.

Er zijn drie peutergroepen van 2 tot 4 jaar. Er is 1 BSO groep, de leeftijd is 4 tot 12 jaar.

De opvang is gedurende 40 weken per jaar geopend. Tijdens de schoolvakanties is de locatie, KINOP Paradijs, gesloten. In overleg en bij voldoende aanvraag kan er in de schoolvakanties opvang aangeboden worden op onze BSO. Per schooljaar is de BSO 3 studiedagen geopend. Dit wordt vooraf aan ouders gecommuniceerd. De openingstijden van beide locaties zijn te vinden op de site. 

Vervroegde Opvang
Vervroegde opvang vanaf 7:30 uur voor de Klumpert is in overleg en bij voldoende aanvraag mogelijk.

 kindertuin

Kindertuin is een kinderdagverblijf dat zich gehuisvest heeft in Hatert (Zijpendaalstr.3), Nijmegen. 
Kindertuin biedt opvang voor kinderen tussen 0 tot 13 jaar.
Kindertuin heeft ruime groepen waarin de kinderen in een huiselijke en warme sfeer veilig kunnen spelen. 
De aanwezige kleuren en meubels zijn bewust in een rustgevende stijl gekozen. Deze rustgevende sfeer is zeer belangrijk in het spel van een kind, omdat dit een belangrijke basis is om te kunnen ontdekken en experimenteren met verschillende materialen. Als ouder wil je dan ook het beste voor je kind. Daarom wil je de zekerheid hebben, dat je kind, wanneer jij niet aanwezig bent, in geborgen en veilige omgeving met liefde en zorg wordt opgevangen. 
Kindertuin houdt verregaand rekening met de individuele wensen van ouder en kind en hecht veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Om hieraan tegemoet te kunnen komen, staan kernbegrippen zoals veiligheid, zorg, aandacht, interesse, betrokkenheid en rust centraal in onze werkwijze. Klik hier voor meer informatie.

Adres:Zijpendaalstraat 3b       6535 PS Nijmegen
kdvkindertuin@live.nl
t: 024-6759620