home | contact

Overblijven via stichting SOOS

Op onze school bestaat de mogelijkheid voor de kinderen om tussen de middag over te blijven. Dit wordt georganiseerd door Stichting SOOS. Stichting SOOS biedt kwalitatief goede tussenschoolse opvang voor een zo laag mogelijke prijs.

Kinderen kunnen kiezen voor vast- en incidenteel overblijven. De kosten voor vast overblijven zijn lager dan voor incidenteel. U kunt uw kind aanmelden voor de TSO via de website van Stichting SOOS: www.stichtingsoos.nl  of met een formulier. Dit formulier is op school te krijgen. Wilt u uw kind maar zo af en toe laten overblijven, dan kunt u een strippenkaart bestellen. Ook dat gaat via de website van Stichting SOOS of met een formulier.

soos

Hoe ziet de middagpauze eruit bij de TSO op de Klumpert?
De middagpauze duurt van 11.45 tot 12.45 uur. Tijdens de TSO blijven de onder- en bovenbouw 'gesplitst' over. Het wordt anders tijdens het eten te druk in de aula, waardoor kinderen niet meer rustig kunnen eten. Alleen bij regenweer eten de kinderen   gezamenlijk.  

De groepen  1, 2, 3 en 4 gaan eerst eten. De kinderen brengen zelf hun lunchpakketje mee. Het drinken krijgen ze op de overblijf. Ze kunnen kiezen tussen chocomelk, melk, thee, bouillon of water.
Als u speciale wensen of vragen  heeft over de lunch van uw kind, kunt u altijd terecht bij Saskia Staallekker.
De groepen 5, 6, 7, en 8 gaan eerst naar buiten. Om 12.10 uur komen deze groepen weer naar binnen en gaat de onderbouw naar buiten. 

Om 12.30 uur is het buiten spelen afgelopen en komen de groepen 1,2,3 en 4 weer binnen. Met de groepen 1,2 en 3 zingen we nog een liedje voordat ze weer naar de klas worden teruggebracht, de kinderen van de midden- en bovenbouw pakken hun tassen en mogen nog even spelen op het plein met de kinderen die niet over zijn gebleven.

 Voor meer informatie kunt u bellen met Saskia Staallekker, co√∂rdinator TSO:  06 - 418 66885.